دستگیری پلیس قلابی در فاروج

فرمانده انتظامی شهرستان فاروج از دستگیری یک نفر مأمور پلیس قلابی خبر داد.
کد خبر: ۱۱۷۸۹۶۱
دستگیری پلیس قلابی در فاروج

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان‌شمالی، پلیس سرهنگ «یدالله نوروزی» اظهار کرد: مأموران گشت انتظامی حین گشت‌زنی با خودروی پوششی مواد مخدر به یک دستگاه خودروی pk به رانندگی فردی ملبس به لباس انتظامی با درجه ستوان یکمی به هویت م. ر و سرنشینی یک نفر زن به هویت شخص مشکوک و وی را متوقف کردند.

وی افزود: با بررسی مدارک شناسایی و هویتی هم‌چنین استعلام از پلیس فتا استان مشخص شد فرد مذکور اقدام به سوءاستفاده از لباس انتظامی کرده که طی هماهنگی با عوامل حفاظت اطلاعات شهرستان و انجام هماهنگی قضایی خودرو با راننده و سرنشین جهت بررسی بیشتر به مقر انتظامی دلالت داده که پس از تکمیل پرونده متهمان جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان فاروج خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت برخورد یا مراجعه با هر نوع مأمور ادارات دولتی به درب منازل نسبت به روئیت کارت شناسایی اقدام کنند و هرگونه موارد مشکوک را به پلیس 110 گزارش کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها