به گزارش
جام جم آنلاین، برای همه چیز در زندگی انسان استاندارد وجود دارد. اگر آموزش به صورت استاندارد نباشد، استفاده از آن به صرفه نیست. اگر خدمات پزشکی استاندارد نباشد خسارات جانی زیادی به جای می ماند. اگر برخی از ویژگی های فرهنگ ارائه شده نیز با استاندارد کاری نداشته باشد، آنگاه بی فرهنگی به جای فرهنگ به جامعه قالب می شود.
اینجا میخواهیم به واجب بودن استاندارد برای کالاهای ضروری زندگی و مواد غذایی اشاره کنیم. غذا و کالا فراگیرترین چیزهایی هستند که ما پیرامون خود می بینیم و به طور روزانه از آن استفاده می کنیم.
ما پیرامون خود حجم وسیعی از انواع لوازم می بینیم، از اتو و لوازم آشپزخانه گرفته تا ماشین ریش تراشی و سینک دستشویی و از جاروبرقی گرفته تا تلویزیون و دستگاه تلفن. همچنین در طول روز باید سه وعده غذایی مصرف کنیم . در این وعده ها و میان وعده ها روغن، سویا، مرغ، گوشت، حبوبات ، سبزیجات و .. مصرف می کنیم. تصور کنید این مواد غذایی بدون هیچ گونه نظارتی در اختیار ما قرار گرفته می شود. میزان مسمومیت بسیار بالا می رود و خطرات زیادی فرد را تهدید می کند. حالا استاندارد کالا و غذا چرا باید مهم باشد؟ دسته بندی های مختلفی وجود دارد. برخی از این دسته بندی ها بدیهی به نظر می رسد، اما برخی دیگر خیر. با هم برخی از اهمیت های کالا و مواد غذایی را مرور می کنیم.
- باعث حفظ موازنه هزینه ها می شود.
- خطرات ناشی از استعمال وسایل غیراستاندارد را از بین می برد.
- استاندارد، محصولی با عمر بیشتر به شما عرضه می کند.
- کیفیت حاصل از کالای استاندارد بالاست.
- استاندارد و در نظر گرفتن آن در هنگام خرید برای افراد امتیازهای مثبتی همانند ضمانت به دنبال دارد.
- احتمال خرابی و ناکارآمدی کالای استاندارد کمتر است.
- مواد غذایی استاندارد احتمال مسمومیت را پایین می آورد.
- ماده غذایی استاندارد حاوی مواد افزودنی مضر کمتری است.
- کالا و مواد غذایی استاندارد قیمت ثابتی دارند و نه متغیر.
- مواد غذایی استاندارد «اطمینان خاطر» را در مشتری بابت سلامت حاصل می کند.
- کالا و یا مواد غذایی استانداردی که خراب و فاسد باشد بر خلاف نوع غیراستاندارد آن قابل پیگیری است.
- تعمیر کالای خرابی که استاندارد دارد، در بسیاری از کشورها رایگان است.
- استفاده از نوع استاندارد کالا و غذا تقویت مشاغل مربوط به دایره استاندارد را رقم می زند.
- اهمیت به استاندارد، ارزش ها در رابطه با سلامت کالا و مواد غذایی را حفظ می کند.
- استاندارد بودن باعث می شود تا فرآیند تجارت پررونق تر شود.
- اهمیت ندادن به استفاده از کالا و غذای استاندارد خسارات مالی و جانی رقم می زند.
- استاندارد بر روی مساله صادرات و واردات نیز تاثیر مستقیم می گذارد.