
به گزارش جام جم آنلاین از وزارت اطلاعات، سربازان گمنام امام زمان (عج ) با چهار ماه رصد اطلاعاتی این مجموعه نفیس را که حاوی 81 عنوان از جمله سکه های تاریخی، سرنیزه، درفش، آئینه شمعدان، بازوبند، دستبند و انگشترهای طلا، نقره و آهنی، عطردان های شیشه ای، خنجر، گرز، ظروف و وسایل جنگی است، کشف و ضبط کردند.
براساس نظر کارشناسان میراث فرهنگی این محموله مربوط به به دوران های ساسانی، ایلمایی، اسلامی، هخامنشی، هزاره اول پیش از میلاد و قاجاریه است و از نظر فرهنگی، معنوی و تاریخی گنجینه تمام عیار محسوب می شود و غیر قابل ارزش گذاری است.
قاچاقچیان قرار بود این محموله را به یکی از یکی از کشورهای اروپایی منتقل کنند که با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و در این رابطه تاکنون یک نفر دستگیر شده است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد