معاون وزیر امور خارجه روسیه:

زمان خلاص‌ شدن از شر دلار فرا رسیده است

عضو مجمع تشخیص مصجت نظام:

حذف دلار تکلیف برنامه ششم توسعه بود

عضو مجمع تشخیص مصجت نظام گفت: حذف دلار به عنوان ارز واسط، تکلیف برنامه ششم توسعه بود و ترکیه، چین و روسیه و قدرت‌های نوظهور هم در این مسیر قرار دارند.
کد خبر: ۱۱۶۰۶۹۹
حذف دلار تکلیف برنامه ششم توسعه بود

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌ مقدم گفت: حذف دلار به عنوان ارز واسط، تکلیف برنامه ششم توسعه بود و ترکیه، چین و روسیه و قدرت‌های نوظهور هم دراین مسیر قرار دارند.

عضو مجمع تشخیص مصجت نظام تاکید کرد: بسیاری از کالا‌های وارداتی ما به دلار ارتباطی ندارد. نفت را به دلار نمی‌فروشیم و عمده و ارداتمان را باسایر ارز‌ها انجام می‌دهیم و فقط برخی تقاضای عمومی در پی دریافت دلار هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها