هشدار سازمان لیگ؛ استقلال جریمه می‌شود

امروز خبر رسید که وینفرد شفر سرمربی استقلال تمایلی به حضور تیمش در بازی سوپر جام ندارد.
کد خبر: ۱۱۴۸۶۲۲
هشدار سازمان لیگ؛ استقلال جریمه می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین ، او دلیل این بی میلی را ترس از مصدومیت بازیکنان و در پیش بودن بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرده است. اما مدیران سازمان لیگ می‌گویند بازی سوپرجام در تقویم سالانه فوتبال ایران ثبت شده و باید برگزار شود.

سعید فتاحی رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ در این باره گفته: «هر تیمی در مسابقه سوپر جام شرکت نکند باید جریمه کلی عدم برگزاری این مسابقه را پرداخت کند. این مسابقه از نگاه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال یک بازی رسمی محسوب می‌شود و در تقویم مسابقات فصل گذشته گنجانده شده همانطور که سوپرجام لیگ هجدهم هم در تقویم مسابقات امسال (یعنی پایان فصل آتی) گنجانده شده است. اگر باشگاه استقلال و هر کدام از طرفین این بازی در این مسابقه شرکت نکنند باید جریمه کل مسابقه و ارقام عواید بازی و همچنین ضرر و زیان تیم حریف را هم پرداخت کنند و با آن‌ها برخورد قانونی هم صورت خواهد گرفت.»

فتاحی درباره احتمال حضور امیدهای استقلال در این مسابقه گفته: «این بسته به نظر سرمربیان است و ما نمی‌توانیم تعیین کنیم که تیم‌ها با چه نفراتی بازی کنند. هر تیم می‌تواند با نفرات دلخواهش در سوپرجام شرکت کند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها