
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه) پارلمان برگزاری انتخابات هیأت رئیسه جدید پارلمان را در دستور کار داشتند.
پس از اعلام انتخاب رئیس، علی لاریجانی، عارف و حاجیبابایی کاندیدای ریاست شدند که عارف با کسب 114 رأی، لاریجانی با کسب 101 رأی و حاجیبابایی با کسب 54 رأی، نتوانستند آرای اکثریت مطلق را به دست آورند و بدین ترتیب انتخاب ریاست مجلس دو دورهای شد تا در دور دوم، فردی که اکثریت نسبی را از آن خود کند، بتواند بر کرسی ریاست مجلس تکیه بزند.
پس از 2 دوره ای شدن انتخابات مربوط به ریاست مجلس، حمیدرضا حاجی بابایی با قرار گرفتن پشت تریبون اعلام کرد که به نفع علی لاریجانی از انتخابات انصراف می دهد.
برخی نمایندگان اعتراض داشتند که انصراف حاجی بابایی خلاف آیین نامه است اما رئیس مجلس گفت که این اقدام خلاف آیین نامه نیست.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد