
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، محمدجواد ظریف در مصاحبه با نشریه نیویورکر گفته در ایران بیاعتمادی به آمریکا بیشتر شده است.
وزیر خارجه کشورمان در این مصاحبه خاطرنشان کرده که در داخل ایران هنوز درباره واکنش ایران به خروج آمریکا از برجام مباحثاتی مطرح است.
وی با بیان اینکه «ایران کشور تکصدایی نیست» گفته که افکار عمومی طی سال گذشته تغییر پیدا کرده و بی اعتمادی به آمریکا بیشتر شده است.
ظریف گفت: «ایالات متحده نه تنها سهم خودش از برجام را اجرا نکرده، بلکه مطالبات بیشتری را هم مطرح کرده است. این، فرستادن پیام بسیار خطرناکی به مردم ایران و مردم دنیا است مبنی بر اینکه شما هیچ وقت نباید با ایالات متحده توافق کنید چون، سرانجام اصل ایالات متحده این است که چیزهایی که از آن من است که از آن من است، اما چیزهایی که از آن شما هست، فابل مذاکره است».
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در پاسخ به اینکه آیا در صورت «مرگ توافق»، احتمال اینکه ایران بار دیگر با آمریکا مذاکره کند وجود دارد یا خیر گفت: «دیپلماسی هیچ وقت نمیمیرد، اما اینطور نیست که فقط یک مسیر به دیپلماسی وجود دارد و آن هم ایالات متحده آمریکا است».
وزیر خارجه کشورمان گفت: «تصمیم ایران هر چه باشد برای آمریکاییها خوشایند نخواهد بود. در این باره اجماع وجود دارد».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛