اظهارنظر وزیر دفاع آمریکا درباره حمله به سوریه

وزیر دفاع آمریکا به بهانه حمله‌شیمیائی به شهر دوما اعلام کرد: هیچ‌ اقدام نظامی علیه سوریه را رد نمی‌کنم.
کد خبر: ۱۱۳۳۴۹۲
اظهارنظر وزیر دفاع آمریکا درباره حمله به سوریه

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه تلویزیونی سی‌اِن‌اِن، جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا امروز دوشنبه و در پاسخ به سؤالی درباره احتمال تهاجم این کشور به سوریه به بهانه حمله شیمیائی به شهر دوما اعلام کرد: در حال حاضر هیچ‌ اقدام نظامی را رد نمی‌کنم.

وزیر دفاع آمریکا در این خصوص گفت: در حال حاضر هیچ چیزی را رد نمی کنم.

وی در ادامه افزود: موضوع مهم این است که چرا با اینکه روسیه به عنوان متضمن آتش بس در سوریه است، هنوز باید از سلاح های شیمیائی در این کشور استفاده شود. با متحدان خود از ناتو تا قطر برای بررسی این موضوع به رایزنی می پردازیم.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها