دو قلوهای ایرانی مورد توجه فیبا +عکس

فدراسیون جهانی بسکتبال در گزارشی به حضور بازیکنان دو قلو در رقابت‌های قهرمانی نوجوانان آسیا پرداخته و از دو بسکتبالیست ایرانی نوشته‌ است.
کد خبر: ۱۱۳۲۰۳۸
دو قلوهای ایرانی مورد توجه فیبا +عکس

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، رقابت‌های بسکتبال نوجوانان آسیا به میزبانی چین آغاز شده و امروز رقابتهای روز دوم برگزار شد که در اولین دیدار تیم ملی ایران برابر ماکائو ۱۴۸ بر ۴۵ به برتری رسید. در جریان این رقابت‌ها حضور دو قلوهای یازرلو در ترکیب ایران توجه‌ها را به خود جلب کرده‌است.

فدراسیون جهانی در گزارشی به دو قلوهای ایرانی و بازیکنان دو قلویی که قبلا در قهرمانی آسیا حضور داشته‌اند اشاره کرده‌ است.

در گزارش فیبا آمده:

نگران نباشید. شما که بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های قهرمانی نوجوانان آسیا را می‌بینید اشتباه نمی‌کنید. امیرحسین و نصرت‌الله یازرلو دو قلو هستند. نصرت‌الله اندکی از برادر خود بلندتر است. او ۱۹۷ سانتی‌متر قامت دارد و برادرش ۱۹۶ سانتی‌متر است. اما جالب است بدانید که این دو بازیکن اولین دو قلوهای بسکتبالیستی نیستند که در قهرمانی آسیا حضور داشته‌اند.

در سال ۲۰۰۹ تیم ملی سنگاپور دو برادر دو قلو در ترکیبش داشت. در رقابت‌های ۲۰۱۳ تیم ملی فیلیپین که بهترین عنوانش را در این رده آسیا کسب کرد نیز دو بازیکن دو قلو در ترکیبش داشت.

نکته جالب توجه این است که در همان سال یک تیم دیگر نیز دو برادر دو قلو داشت. تیم ملی اردن نیز در رقابت‌های سال ۲۰۱۳ مثل فیلیپین از دو قلوهای بسکتبالیست خود بهره می‌برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها