به گزارش جام جم آنلاین، فیضالله جعفری در گفتگو با ایسنا افزود: عصر روز گذشته (سهشنبه 7 فروردین)، 6 گردشگر که به همراه یک مربی به ارتفاعات زرقان صعود کرده بودند، به دلیل مواجه شدن با مشکل تقاضای امداد میکنند.
وی با اشاره به اینکه بلافاصله بعد از اطلاعرسانی، 2 تیم متشکل از 9 نفر اعضای امداد و نجات کوهستان هلالاحمر فارس به محل اعزام شدند، گفت: با توجه به طولانی شدن زمان صعود و جستجوی تیم امداد و نجات و برخورد با شب، عملیات نجات و انتقال گردشگران به پایین کوه، به امروز صبح و زمان روشن شدن هوا موکول شد.
جعفری با تصریح اینکه این عملیات با موفقیت به اتمام رسید، گفت: با توجه به تاریکی هوا و نبود امکان پرواز بالگرد، عملیات نجات به طول انجامید.
مدیرعامل هلالاحمر فارس گفت: تعدادی از این گردشگران از ناحیهی پا و سیستم تنفسی با مشکل مواجه شده بودند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند