به گزارش جام جم آنلاین، احمد بحری، محیط بان قمی که در شبکههای اجتماعی نیز فعال است در صفحه اینستاگرام خود یک غذای مقوی و در عین حال فوری مخصوص روستائیان و چوپانها معرفی کرده است.
«امیدوارم دوستان گیاهخوار اعتراض نکنند که باز دارم تبلیغ گوشتخواری میکنم.
بهرحال باید از حواشی کار هم برایتان بگویم تا کمی اطلاعاتتون افزایش پیدا کنه.
چوپانها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند، گوشت و چربی یک گوسفند یا بز را خرد کرده و یکجا میپزند و در ظرفی میریزند و میگذارند کنار.
البته در پائیز و زمستان که هوا سرد است
بعد هر وقت که بخواهند تکهای از آنرا برمیدارند و سرد-سرد میخورند یا در آبگوشت میریزند.
اسمش قورمه است.
در منطقه شما به این نوع غذا چه میگوئید؟!»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم