به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو، این هوش مصنوعی می تواند با دریافت برخی توصیف ها از ویژگی های تصویر ذهنی شما، با دقت بالایی آن را به تصویر بکشد. باید توجه داشته باشید که سامانه مذکور تصویر مشابه توصیفات شما را پیدا نمی کند، بلکه خود اقدام به ترسیم آن می نماید.
اگر یک پرنده زرد رنگ با بال های سیاه و نوک کوتاه را توصیف کنید، موتور جستجو به دنبال تصویری مشابه نخواهد گشت، بلکه پیکسل به پیکسل تصویر مورد نظر توسط هوش مصنوعی خلق خواهد شد. پرنده به تصویر درآمده ممکن است در دنیای واقعی وجود نداشته باشد، اما به طور حتم همان ویژگی هایی را خواهد داشت که شما آن را شرح داده اید.
البته تکنولوژی توسعه یافته توسط متخصصین مایکروسافت هنوز در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و در برخی موارد از به تصویر درآوردن توضیحات عاجز است، اما روزی را تصور کنید که بتوانید نقاشی های خود را با کلام بکشید. خانه ایدالتان را با شرح ویژگی هایش ببینید و صحنه های خواب خود را روی کاغذ بیاورید.
تیم توسعه این هوش مصنوعی کار خود را با ابزار هوشمند آنلاین CaptionBot آغاز کرد. این هوش مصنوعی می تواند محتوای تصویری که به آن داده می شود را تشخیص دهد. آنها سپس یک سامانه هوشمند دیگر تحت عنوان SeeingAI را توسعه دادند که می تواند تصاویر را برای افرادی که امکان دیدن آنها را ندارند شرح دهد.
هوش مصنوعی نقاش مایکروسافت بر اساس الگوریتم های سازنده همین دو ابزار و البته در مسیر عکس ساخته شده. به طوری که سیستم به تدریج یاد می گیرد که کلمات کلیدی هر توصیف را معادل یک تصویر و یا الگوی تصویری قرار داده و به رسم آنها بپردازد.
برای درک کلمات اصلی تعیین کننده جزئیات تصویر محققین مایکروسافت یک فرایند ریاضی پیچیده را طراحی کرده اند که می تواند نقاط توجه ذهن انسان روی ویژگی های متمایز کننده تصویر چون «بدن زرد رنگ»، «بال سیاه» یا «نوک کوتاه» را از میان باقی عبارات جداسازی نماید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت