
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، ساعت 9:20 صبح امروز مأموران کلانتری 141 شهرک گلستان در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام کردند که یک نگهبان مجتمع مسکونی در شهرک گلستان، خیابان کوهک، خیابان نسیم سوم به قتل رسیده است.
دقایقی بعد از اعلام این خبر، سجاد منافیآذر؛ بازپرس ویژه قتل پایتخت به همراه اکیپ تشخیص هویت آگاهی در صحنه جرم حاضر شده و مشغول تحقیقات درباره این پرونده شدند.
بررسیهای اولیه نشان داد قاتل که 22 سال سن داشته و نگهبان همان مجتمع مسکونی بوده، صبح به محل کار خود (مجتمع مسکونی) آمده و مقتول (شصت ساله) به وی اعلام کرده که کارفرما او را از کار اخراج کرده است که قاتل در این حین به گمان اینکه مقتول باعث اخراج وی شده، با مقتول درگیر شده و با 10 ضربه چاقو به سینه مقتول وی را به قتل رسانده و از محل جنایت متواری شده بود.
تحقیقات درباره این پرونده ادامه داشت که قاتل برای بررسی ماجرا همراه با برادرش به صحنه جنایت بازگشت و توسط مأموران بازداشت شد.
سرانجام با دستور سجاد منافیآذر؛ بازپرس امور جنایی تهران جسد مقتول به پزشکی قانونی منتقل و قاتل بازداشت شد و تحقیقات درباره این پرونده ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد