مدودف: مسکو مانعی برای عضویت ایران در سازمان شانگهای نمی بیند

نخست‌وزیر روسیه گفت: مسکو هیچ مانعی برای عضویت کامل ایران در سازمان همکاری شانگهای نمی‌بیند.
کد خبر: ۱۰۹۸۷۷۹
مدودف: مسکو مانعی برای عضویت ایران در سازمان شانگهای نمی بیند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دیمیتری مدودف نخست‌وزیر روسیه روز جمعه در حاشیه نشست شورای نخست‌وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در سوچی به سوالات خبرنگاران درباره فعالیت‌های این سازمان پاسخ داد.

خبرگزاری تاس گزارش داد، دیمیتری مدودف درباره چشم‌انداز عضویت ایران در سازمان شانگهای گفت: ایران و افغانستان درخواست عضویت خود را ارائه داده‌اند. هر دوی این کشورها مدت زمانی طولانی است که عضو ناظر هستند.

مدودف ادامه داد: روسیه تا کنون موضع خود را درخصوص این درخواست ایران اعلام کرده است؛ ما هیچ مانعی برای عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای نمی‌بینیم.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور کشورمان نیز به منظور شرکت در نشست شورای نخست‌وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، به سوچی روسیه سفر کرده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون اول رییس‌جمهورمان را در این سفر همراهی می‌کند.

سازمان همکاری شانگهای سازمانی میان‌ دولتی است که برای همکاری‌های چندجانبه امنیتی، اقتصادی و فرهنگی، در سال ۲۰۰۱ از سوی چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان پایه‌گذاری شد و در سال‌های بعد، ایران، مغولستان، پاکستان، هند، افغانستان و بلاروس به عنوان عضو ناظر به این سازمان ملحق شدند.

گفتنی است عضویت هندوستان و پاکستان به عنوان عضو اصلی در سازمان همکاری شانگهای نیز در اجلاس سران کشورهای عضو این سازمان که در سال ۲۰۱۷ در قزاقستان برگزار شد، به تصویب رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها