کاهش قیمت گوشت گوسفند در بازار

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش ۱۰۰۰ تومانی قیمت این نوع گوشت در بازار خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۸۲۷۱
کاهش قیمت گوشت گوسفند در بازار

به گزارش جام جم آنلاین، علی اصغر ملکی در گفتگو با مهر با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی در بازار حدود ۱۰۰۰ تومان کاهش یافته است، گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازه دار بین ۳۷ تا ۳۸ هزار تومان و تحویل به مشتری بین ۴۱ تا ۴۲ هزار تومان است.

وی با اشاره به اینکه تا زمانی که گوشت وارداتی وارد و به بازار عرضه می شود، بازار از شرایط مطلوبی برخوردار است، افزود: با چنین شرایطی کمبودی نداریم و احتمال کاهش مجدد قیمت نیز وجود دارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: مگر اینکه بارشی اتفاق بیفتد و حمل و نقل دچار مشکل شود که این مساله قیمت ها را به طور مقطعی افزایش دهد در غیر این صورت هیچ مشکلی در بازار وجود ندارد.

ملکی قیمت گوشت وارداتی را نیز کیلویی ۳۳ هزارتومان اعلام کرد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها