یکطرفه شدن چالوس و هراز تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه / ترافیک سنگین در خروجی های مشهد

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلانی کشور را تشریح کرد .
کد خبر: ۱۰۹۵۰۳۷
یکطرفه شدن چالوس و هراز تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه / ترافیک سنگین در خروجی های مشهد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، سرهنگ نادر رحمانی اشاره به ترافیک سنگین و نیمه سنگین دو محور چالوس و هراز، گفت: محور چالوس به سمت مرزن آباد از ساعت ۱۵ امروز یکطرفه شده و محور هراز نیز در حال حاضر یکطرفه است. این محدودیت تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه ادامه خواهد داشت.

وی با اعلام اینکه بر طبق آخرین نقشه سازمان هواشناسی بارش باران در ۸ استان آغاز می شود، از رانندگان در خواست کرد برای رانندگی در جاده های کوهستانی حتما نسبت به ایمنی وسیله نقلیه خود اقدام کنند .

ترافیک در خروجی ها مشهد سنگین است/ موج بازگشت زائران

همزمان با اتمام مراسم روز شهادت امام هشتم(ع)، موج بازگشت زائران آغاز شده و ترافیک در محورهای خروجی مشهد سنگین و در جاده های اصلی خراسان رضوی نیمه سنگین است.

رئیس پلیس راه خراسان رضوی در همین رابطه گفت: ترافیک خودروها در جاده های این استان و خروجی های مشهد هم اینک سنگین و نیمه سنگین است.

سرهنگ هادی امیدوار افزود: ترافیک در آزادراه شهید شوشتری و جاده مشهد - چناران سنگین و در مسیر ملک آباد - نیشابور نیمه سنگین است.

رئیس پلیس راه خراسان رضوی گفت: در جاده های مشهد به فریمان و مشهد به سرخس نیز ترافیک نیمه سنگین و در سایر مسیرهای جاده ای استان رفت و آمد خودروها پرحجم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها