34 کشته و زخمی در انفجار شمال کابل

در پی انفجار یک مین مغناطیسی در یک تانکر نفتی در ولایت «پروان» دست‌کم ۱۰ نفر کشته و ۲۴ نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۱۰۸۹۶۳۶
34 کشته و زخمی در انفجار شمال کابل

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از «بی‌بی‌سی»، منابع محلی در ولایت «پروان» واقع در شمال کابل پایتخت افغانستان اعلام کردند که در پی انفجار یک مین مغناطیسی در یک تانکر نفتی در این ولایت دست‌کم ۱۰ نفر کشته و ۲۴ نفر دیگر مجروح شدند.

ژنرال «زمان محمودی‌زی» فرمانده پلیس ولایت پروان در این باره به «بی‌بی‌سی» گفت که قربانیان این حادثه همه مسافران یک دستگاه اتوبوس بودند که از شمال افغانستان به سمت کابل در حال حرکت بود.

فرمانده پلیس ولایت پروان در ادامه گفت که پس از انفجار تانکر نفتی، راننده اتوبوس می خواست که از کنار تانکر عبور کند؛ اما وسیله نقلیه او در آتش گرفتار شد.

وی همچنین افزود که حال ۱۰ نفر از زخمی های این حادثه وخیم است و آنها به بیمارستان های کابل انتقال داده شده‌اند.

تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها