سوسیس، کالباس و نوشیدنی های رژیمی عامل تشدید میگرن

یک فوق تخصص سردرد گفت: مصرف سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کند.
کد خبر: ۱۰۸۲۳۸۲
سوسیس، کالباس و نوشیدنی های رژیمی عامل تشدید میگرن

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، دکتر حسین انصاری در حاشیه پنجمین کنگره بین المللی سردرد، اظهارداشت: در چند سال گذشته چهار شرکت بزرگ دارویی در جهان بر روی چند دارو برای درمان میگرن کار کرده اند که بزودی محصولات خود را عرضه می کنند.

وی افزود: تا یک سال دیگر یک دارو و طی دو سال آینده هر چهار شرکت، داروهای خود را به بازار عرضه می کنند.

انصاری با بیان اینکه هم اکنون در دنیا در حوزه مغز و اعصاب بیشترین سرمایه گذاری روی داورهای میگرنی انجام می شود گفت: این داروهای جدید به صورت تزریقی هستند که به صورت ماهیانه بیمار استفاده می کند.

وی همچنین تصریح کرد: میگرن یک بیماری ژنی است که درمان قطعی ندارد و صرفا با مصرف دارو می بایست از آن پیشگیری و از روند پیشرفت آن جلوگیری کرد. با مصرف داروی اختصاصی میگرن، می‌توان میزان حملات میگرن در ماه را کم کرد.

این متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: اگر فردی در ماه بیش از هفت بار دچار حملات میگرن می شود حتما باید دارو مصرف کند و در این مرحله؛ ورزش و تغذیه مناسب به تنهایی کافی نیست.

انصاری تاکید کرد: افرادی که دچار میگرن هستند حتما باید داروهای مربوطه را استفاده کنند و اکتفا به مسکن ها نمی تواند از روند پیشرفت آن جلوگیری کند.

این فوق تخصص سردرد گفت: سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کنند و افراد مبتلا به میگرن حتما باید از خوردن فست فودها و این گونه نوشیدنی ها خودداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها