به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه پنج سیما، محمدجواد حق شناس، عضو شورای شهر تهران و روزنامه نگار با سابقه، مهمان برنامه «تهران بیست» خواهد بود و در خصوص وضعیت شورای شهر و تصمیمات این شورا درباره مسائل شهر تهران به گفتگو خواهد پرداخت.
آخرین قسمت از برنامه «تهران بیست» در تاریخ 29 شهریورماه سال جاری روی آنتن رفت و به دلیل فرا رسیدن ایام عزاداری پخش این برنامه متوقف شد، نوزدهمین قسمت این برنامه عصر امروز با حضور محمدجواد حقشناس از شبکه پنجم سیما پخش خواهد شد.
طبق برنامه ریزی های انجام شده، برنامه تهران بیست در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته ساعت 20 با اجرای مشترک بهروز تشکر و محمد دلاوری روی آنتن میرود.
تهیه کنندگی این برنامه بر عهده محمدحسین رضوی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد