
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، عسگر قاسمی آقباش گفت: کلیت این خبر در دست بررسی است اما زوایای پنهانی دارد که هنوز هم خود ما از آن اطلاعی نداریم.
وی افزود: قاتل ستایش پس از قطعیت حکم در دیوان عالی کشور مدعی شده که با همدست خود اقدامات مجرمانه را روی مقتوله انجام داده است.
این وکیل دادگستری تصریح کرد: این ادعا صرف نظر از اینکه راست یا دروغ است تأثیری در مجازات یا توقف اجرای حکم قاتل ندارد.
قاسمی آقباش خاطرنشان کرد: دادگاه کیفری یک استان تهران، رسیدگی به این ادعا را در صلاحیت دادگستری شهرستان ورامین دانسته و پرونده به جهت رسیدگی به ورامین ارسال شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است