در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، براساس جدیدترین پژوهشها مغز آقایان درساعت ۱۰ صبح و ۷ بعد از ظهر بسیار فعال است، اما در حدود ساعت ۲ بعد از ظهر با افت شدیدی مواجه میشود.
کارشناسان امیدوار هستند از این یافتهها برای کمک به درمان افراد مبتلا به مشکلات خواب و افسردگی استفاده کنند.
بسیاری از مردان شاغل پس از صرف نهار و در زمان بعد از ظهر دچار احساس افسردگی، خستگی و کسالت میشوند، بازده کاری آنها افت پیدا کرده و اغلب دچار بیانگیزگی موقت و خواب آلودگی میشوند.
کارشناسان در این تحقیق با بررسی اسکن مغزی داوطلبان مرد در ساعتهای مختلف روز دریافتند فعالیت منطقه پوتامن مغزی که با بخش پاداش دهی در ارتباط است در ساعات بعد از ظهر افت عملکردی پیدا میکند.
بر این اساس کارشناسان به آقایان توصیه میکنند برای جلوگیری از افت توان جسمی و عملکرد ذهنی در ساعات بعداز ظهر، در وعده غذایی ناهار مواد غذایی تازه و سالم حاوی میوه و سبزیجات، پروتئین کم چرب، لبنیات، حبوبات و غلات مصرف کنند.
همچنین بعد از یک الی دو ساعت از مصرف ناهار از نوشیدنیهایی، چون چای یا قهوه استفاده کنند که باعث افزایش تمرکز ذهنی آنها میشود.
خوردن شکلات تلخ و دانههای آجیل نیز میتواند سبب رفع احساس خستگی و کسالت شود و در نهایت جویدن آدامس بدون شکر برای مدت زمان ۱۵ دقیقه سبب رفع حالت خواب آلودگی در افراد میشود.
از جمله دیگر راهکارهای برطرف کردن احساس خواب آلودگی در آقایان در ساعات بعد ازظهر قدم زدن با فاصله نیم ساعت از صرف غذا به مدت یک ربع است، همچنین انجام ورزشهای کششی و هوازی ساده نیز میتواند باعث بهبود گردش خون و جلوگیری از خواب آلودگی شود.
قراردادن گل و گیاهان معطر از جمله سبزی رزماری در محل کار و استشمام رایحه آن میتواند باعث افزایش قدرت عملکرد ذهنی شود، رز ماری مانند یک داروی مکمل از بروز مشکلاتی، چون آلزایمر و افت توان حافظه نیز در افراد جلوگیری میکند.
با انجام این راهکارها آقایان میتوانند در تمام طول ساعات روز از توانایی بالای ذهنی خود درانجام کارها استفاده کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت