به گزارش جام جم آنلاین از میزان، معاون اجتماعی پلیس استان فارس گفت: مشاجره زن و شوهر در داخل خودرو حین رانندگی در ابتدای بلوار چمران شیراز منجر به خشونت شوهر و مصدومیت همسرش با بیرون انداختن وی از خودرو شد.
سرهنگ کاوس محمدی افزود: روز گذشته در پی تماس مردمی به پلیس ۱۱۰ مبنی بر آسیب دیدگی یک زن در بلوار چمران، ماموران کلانتری ۲۳ گلدشت معالی آباد در محل بلوار چمران حاضر و مشاهده کردند که خانمی به هویت معلوم از ناحیه پا و دست بر اثر پرت شدن از داخل خودرو مصدوم شده است.
وی ادامه داد: در تحقیقات انجام شده، زن جوان مدعی شد که این موضوع بر اثر اختلاف خانوادگی و بحث و جدل در خودرو شخصی توسط شوهرش انجام شده است.
معاون اجتماعی فارس اظهار داشت: زن مجروح توسط اورژانس به بیمارستان شهید رجایی شیراز انتقال، پرونده قضایی توسط کلانتری ۲۳ گلدشت معالی آباد تشکیل و اقدامات مقتضی با هماهنگی دستگاه قضایی برای دستگیری متهم انجام شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: