به گزارش جام جم آنلاین ، البته در ابتدای انتشار اخبار مربوط به حضور زلاتکو دالیچ در ایران احتمال عملی شدن این اتفاق بسیار کم به نظر می رسید اما اکنون اوضاع متفاوت است.
شکست دو بر صفر شب گذشته استقلال مقابل پدیده دوباره احتمال حضور دالیچ در استقلال را پررنگ کرده است.
اشتیلیکه سرمربی سابق و آلمانی تیم ملی فوتبال کره جنوبی نیز دیگر گزینه استقلالی ها محسوب می شد.
دالیچ سابقه مربیگری در تیم العین امارات را دارد و این تیم را تا فینال لیگ قهرمانان آسیا هم برد.
با وجود اینکه شهرت اشتیلیکه از او بیشتر است اما گزینه بهتری به نظر می رسد چرا که اشتیلیکه اگر بخواهد به ایران بیاید به عنوان یک مربی ناکام به ایران سفر خواهد کرد. او از تیم ملی کره جنوبی اخراج شده بود.
نکته بسیار جالب درباره دالیچ این است که این مربی با برانکو سرمربی پرسپولیس ارتباطی صمیمی دارد و حضور او بر روی نیمکت استقلال می تواند جذابیت های دربی های آتی را چند برابر کند.
دالیچ 50 ساله است و در تیم های دیگری مثل دینامو تیرانا (آلبانی) و الهلال عربستان نیز مربی گری کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا