به گزارش جامجم آنلاین به نقل از آی تی رسان، براساس این اختراع، معلوم شده که چگونه این تلفن همراه قادر به تشخیص مکانی که بر روی صفحه نمایش ترک خورده بوده و کاربر را از وجود آن آگاه میسازد. بلافاصله کاربر میتواند با دست، محدوده ترک خوردگی را مشخص نماید و سپس خود گوشی شروع به حرارت دادن صفحهنمایش نموده و بهراحتی ترکها جوش خورده میشوند و یا دستکم بخش زیادی از صدمه جبران میشود.
البته هنوز مشخص نیست که قابلیت ترمیم صفحه نمایش تا چه میزان بوده، باید منتظر باشیم تا خودمان آن را امتحان کنیم و همچنین کمی تصورش برای ما سخت است که باور کنیم یک صفحهنمایش کاملا خردشده بتواند بازسازی شود. بااینحال برای ترک و خط و خشهای جزئی میتواند بسیار کاربردی بوده و یا دستکم تا حدی که گوشی قابلاستفاده شود آن را ترمیم کند.
متاسفانه هنوز کمپانی موتورولا زمان عرضه این اختراع را اعلام ننموده و نمیدانیم که موتورولا چه زمانی برنامه دارد تا آن را به مرحله اجرا درآورد. بااینحال، برای کمپانی موتورولا این اولینباری نیست که ساخت گوشیهایی که خود را ترمیم میکند را تجربه میکند.
چندین سال قبل، شرکت LG گوشی G Flex را ساخته بود که در عقب آن یک پرده نازک برای درمان کردن خراشهای کوچک وجود داشت. همچنین ما قبلا نیز چنین اختراعی را توسط اپل دیده بودیم که تلاشهایی بر روی دادههای crowdsource برای زمانیکه گوشی به زمین میافتاد صورت گرفته بود. این قابلیت کمک مینمود گوشی را از نواحی که تقویتشده بودند، بسازند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت