جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا:

کارت‌های قدیمی سربازی فاقد اعتبارند

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد که طرح تعویض کارت‌های کاغذی معافیت و پایان خدمت همچنان ادامه دارد و کارت‌های قدیمی فاقد اعتبارند.
کد خبر: ۱۰۵۲۸۴۵
کارت‌های قدیمی سربازی فاقد اعتبارند

به گزارش جام جم آنلاین، سردار ابراهیم کریمی در گفتگو با ایسنا درباره اجرای طرح تعویض کارت‌های پایان خدمت و معافیت قدیمی اظهارکرد:‌ این طرح از سال 90 آغاز شد و همچنان اجرایش ادامه دارد و بر اساس آن تمامی افرادی که از سال 60 و پس از آن کارت معافیت یا پایان خدمت سربازی دریافت کرده‌اند باید با مراجعه به دفاتر پلیس+10 نسبت به تعویض کارت خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه تمامی کارت‌های کاغذی پایان خدمت و معافیت که از سال 60 و بعد از آن صادر شده فاقد اعتبار است، اظهارکرد: هیچ خدماتی به دارندگان این دسته از کارت‌ها ارائه نخواهد شد و یکسری محرومیت‌هایی که برای مشمولان غایب وجود دارد در مورد این افراد هم اعمال خواهد شد به عنوان مثال امکان دریافت گذرنامه برایشان وجود ندارد.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره اینکه تاکنون چه تعداد نفر نسبت به تعویض کارت خود اقدام کرده‌اند، نیز گفت:‌ برابر آمارها بیش از 10 میلیون نفر تاکنون نسبت به تعویض کارت خود اقدام کرده‌اند.

کریمی از افرادی که نسبت به تعویض کارت خود اقدام نکرده‌اند خواست تا هر چه سریعتر با مراجعه به دفاتر پلیس+10 نسبت به تعویض کارت خود اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها