
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد این نهاد فرمان اجرایی مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، -- مبنی بر ممنوعیت ورود مسافران از 6 کشور عمدتا مسلمان به آمریکا – را مطابق با حکم دادگاه عالی این کشور اجرا خواهد کرد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد: «ما همزمان با اجرای حرفهای، سازمانیافته و به موقع این حکم، به اطلاعرسانی به افرادی که قصد دارند به آمریکا سفر کنند و نیز شرکایمان در صنعت مسافربری ادامه خواهیم داد.»
هدر ناوئرت افزود: «ما در اجرای برنامه پذیرش پناهجویان با شرکای خود در ارتباط خواهیم بود و آنها را از تغییراتی که صورت گرفته است مطلع میکنیم.»
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد