
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی فدراسیون والیبال، روز سوم مسابقات لیگ جهانی والیبال 2017 در سطح یک، با برگزاری دیداری بین دو تیم ایتالیا و برزیل آغاز شد.
این دیدار که در شهر پسارو ایتالیا و از ساعت 17 به وقت ایران آغاز شد، تیم ملی برزیل موفق شد با حساب 3 بر یک مقابل تیم ایتالیا به برتری برسد.
برزیل در ستهای اول، سوم و چهارم با نتایج 25 بر 15، 25 بر 23 و 25 بر 22 موفق به شکست تیم ایتالیا شد اما در ست دوم 25 بر 22 مقابل ایتالیا مغلوب شد.
برزیلیها با دو پیروزی مقابل ایران و ایتالیا و یک شکست مقابل لهستان به کار خود در هفته نخست لیگ جهانی پایان دادند. ایتالیا متحمل دو باخت مقابل برزیل و لهستان شد و تنها یک پیروزی برابر تیم ملی ایران کسب کرد.
در دیگر دیدار این گروه دو تیم ایران و لهستان به مصاف هم رفتهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی