علی اضغر ملکی در گفت و گو با خبرنگار جام جم آنلاین، اظهار داشت: معمولا هر ساله، سه روز قبل از شروع ماه رمضان و سه روز بعد از ماه رمضان تقاضای مردم برای خرید گوشت و دپو کردن آن افزایش پیدا می کند که به دلیل این افزایش تقاضا نسبت به عرضه، قیمت گوشت در بازار افزایش می یابد.
وی افزود: پیش بینی می شود در روزهای آینده با کاهش حجم تقاضای خرید و همچنین توزیع گوشت های وارداتی از سوی دولت قیمت در بازار کاهش یافته و قیمت گوشت گوسفندی به زیر هر کیلو 40 هزار تومان برسد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا بیماری تب کنگو نیز بر کاهش تقاضای خرید تاثیر گذاشته است، گفت: طبیعی است که مردم در چنین مواردی خریدشان را با شک و شبهه انجام می دهند، اما از آنجایی که گوشت های عرضه شده در قصابی های دارای مجوز با نظر دامپزشک در کشتارگاه ها کشتار و به بازار عرضه می شود هیچ گونه مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: گوشت های عرضه شده به قصابی ها دارای لیبل است و تاریخ و مکان کشتارگاه در آن درج شده است و از آنجائی که این گوشت ها بعد از ذبح زیر نظر دامپزشک در سردخانه ساعت هایی را می ماند و بار میکروبی آن از بین می رود مردم می توانند با خیال راحت این گوشت ها را مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد