به گزارش جام جم آنلاین، مهدی غلامنیا روشن در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در روز گذشته طی تماس خانوادهای با مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ بابل مبنی بر عدم هوشیاری دختر بچه ۸ ماه در دیواملکشاه بندپی شرقی بابل گزارش شد.
وی تصریح کرد: پس از دریافت این ماموریت بلافاصله مرکز فرماندهی اورژانس ۱۱۵ بابل تکنسینهای پایگاه خشرودپی را به محل حادثه اعزام کرد.
غلامنیا مدت زمان حضور تکنسینهای اورژانس ۱۱۵ در محل حادثه را ۶ دقیقه اعلام کرد و گفت: در این حادثه برادر دختر که سه و نیم ساله بود در حال بازی کردن با خواهر ۸ ماهه خود، وی را در داخل تشت پر از آب انداخت.
سخنگوی اورژانس بابل، خاطرنشان کرد: در این حادثه متاسفانه دختر ۸ ماه دچار خفگی شد و فاقد علائم حیاتی بود و تکنسینهای اورژانس ۱۱۵ تلاشهای فراوانی برای احیا انجام دادند که متاسفانه ثمری نداشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد