
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ورزش سه ، با وجود اینکه رقابت های لیگ دسته اول فوتبال به پایان رسیده و پارس جنوبی جم و سپیدرود رشت جشن صعود گرفته اند اما مسئولان گل گهر سیرجان همچنان پیگیر شکایت خود از آلومینیوم اراک هستند. گل گهری ها اعتقاد دارند در بازی با تیم اراکی، آنها از یک بازیکن محروم و غیرمجاز استفاده کردندو بازی باید 3 بر صفر شود که در این صورت تیم سیرجانی باید به لیگ برتر برسد!
پرونده شکایت گل گهر سیرجان از آلومینیوم اراک به کمیته انضباطی رفته و مسئولان این کمیته در حال بررسی هستند.
اسماعیل حسن زاده، رییس کمیته انضباطی درباره این پرونده اظهار داشت: «مسئولان باشگاه گل گهر، مسئلهای را مطرح کردند و نامهای نوشتند که نقص شکلی داشت. این موضوع باید دوباره بررسی شود. ضمن اینکه قانونی بودن ادعای مسئولان گل گهر، باید مورد بررسی قرار گیرد و بعد ما نظر خود را اعلام کنیم.»
{$convert_old_media}
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، آخرین پیشبینیها از وضعیت بارش کشور و پیامدهای النینو را بررسی میکند
کمال تبریزی در گفتگوی اختصاصی با «جامجم»:
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با روزنامه «جامجم»: