به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور در سفر خود به بندرعباس، گفت: مقام معظم رهبری یکی از آرزوهایی که داشتند این بود که فرمودند به روزی باید برسیم که گازوئیل و بنزین را وارد نکنیم و حالا ما در دولت یازدهم این افتخار را داریم که برخی از خواستههای رهبری را اجرایی و عملیاتی کردیم.
وی افزود: وقتی تورم از 45 درصد به 20 درصد و بعد به 15 درصد رساندیم، ایشان فرمودند که کار خوب و بزرگی شده، اما آنی که من میخواهم تورم یک رقمی است، خب من همانجا بعد از جلسه به ایشان گفتم ما تا آخر دولت تورم را یک رقمی خواهیم کرد و الحمدالله در سال 95 تورم را تک رقمی کردیم، امروز در گازوئیل صادر کنده هستیم و در بنزین هم در آینده صادر کننده خواهیم کرد.
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه هرکسی که منتخب ملت شد باید از او حمایت و کمک و پشتیبانی کنیم، تصریح کرد: همه باید از فضای برجام استفاده کنیم. تازه عدهای دعوایشان شروع شده، برجام کار ملی است و همه باهم انجام دادیم و این فضار را بوجود آوردیم و باید از این فضا استفاده کنیم. پالایشگاه ستاره خلیج فارس یک نماد برادری و نماد تعامل و دست به دست هم دادن است، روز مبارکی برای مردم ما است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ