
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در میان کوههای جزیره هرمز، کوه قرمز رنگی به نام «گِلَک» وجود دارد که مردم محلی از خاک سرخ آن به عنوان ادویه در طبخ ماهی و نان و تهیه ترشی، مربا و سُس استفاده میکنند. از این خاک در صنایع سرامیکسازی و رنگسازی نیز استفاده میشود.
در این جزیره به جز دیدنیهای طبیعی بسیار، موزه و نگارخانه دائمی احمد نادعلیان هم وجود دارد که در آن آثار هنری و دستسازههایی با خاک سرخ هرمز به چشم میخورد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: