به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،به گفتۀ کارشناسنان، هیدروکسی استرولِ موجود در روغن زیتون، از تاثیر منفی مصرفِ بی رویۀ روغن حیوانی می کاهد. این ماده، خاصیت ضد اکسیده شدن دارد که برای ایمنی کبد، قلب و مغز مفید است.
دانشمندان، این یافته ها را پس از آزمایش بر روی موش های آزمایشگاهی به دست آوردند. در این آزمایش، موش ها به 4 گروه تقسیم شدند و فقط به یک گروه از آن ها، غذایی حاوی روغن حیوانی زیاد به همراه روغن زیتون داده شد. آنگاه پس از 12 هفته، از خون این موش های آزمایشگاهی نمونه گیری شد.
بر اساس نتیجۀ آزمایش، میزانِ کلسترولِ موجود در خون موش هایی که در رژیم غذایی آن ها از روغن زیتون استفاده شده بود، افزایش نیافت در حالی که در بقیۀ گروه ها، میزان کلسترول بالا رفت.
کارشناسان بر این باورند که نتایج به دست آمده در این آزمایش، بر انسان نیز صدق می کند و به همین سبب دانشمندان، مصرف محصولاتِ حاوی هیدروکسی استرول را توصیه می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد