به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی کلهر با حضور در وزارت کشور برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مستقل در انتخابات شرکت کردم. بدون مشورت با احمدی نژاد ثبت نام کردم. ما در کشور دو جریان انقلابی و غیرانقلابی داریم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا خود را اصولگرا نمیدانید، اظهار داشت: بنده بسیاری از دیدگاههای اصولگرایان و اصلاح طلبان را قبول دارم. از ابتدای انقلاب اصولگرا بودم، اما به اصلاح طلبی هم فکر میکنم و ما نباید انقلاب را محدود کنیم و باید درهای انقلاب را باز کنیم.
کلهر اظهار داشت: اولین اقدام من بعد از ریاست جمهوری آن است که به صورت واقعی بتوانیم رویکرد اقتصادی واردات محور را تولید محور کنیم. هزینه ای برای تبلیغات در نظر نگرفتم و رنگ من برای تبلیغات بیرنگی است.
وی ادامه داد: من و احمدی نژاد مکمل خوبی بودیم، اما با هماهنگی بقایی و احمدی نژاد نیامده ام و آنان را رقیبان اصلی خود به هیچ وجه نمیدانم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: