بمباران خوشه ای یمن توسط جنگنده های سعودی

جنگنده های عربستان سعودی فرمانداری صرواح در شهر مأرب یمن را با بمب های خوشه ای بمباران کردند.
کد خبر: ۱۰۱۴۰۹۲
بمباران خوشه ای یمن توسط جنگنده های سعودی

به گزارش جام جم آنلاین از العالم، جنگنده های متجاوز سعودی امروز سه حملۀ هوایی به یمن کردند.

در یکی از این حملات هوایی که به فرمانداری صرواح در شهر مأرب صورت گرفت، از بمب های ممنوعۀ خوشه ای استفاده شد.

تسلیحات خوشه ای که عربستان در بمباران یمن از آن ها استفاده می کند، حاوی ده‌ها بمب‌ کوچک هستند که در منطقۀ گسترده‌ای پخش می‌شوند و اغلب پس از پرتاب شدن سبب مرگ یا از کارافتادگی غیرنظامیان می‌شوند.

تاکنون چندین گروه حقوق بشری ازجمله سازمان عفو بین‌الملل و دیده‌بان حقوق بشر گزارش‌هایی متعدد از استفادۀ عربستان از بمب‌های خوشه‌ای در حمله به یمن منتشر کرده‌اند.

عربستان سعودی از فروردین 1394 به بهانۀ حمایت از عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهور مستعفی یمن و همچنین تضعیف جنبش مردمی انصار الله، حملات هوایی خود به این کشور فقیر عربی را آغاز کرده است.

برخی آمار حاکی از آن است که از ابتدای تجاوز عربستان به یمن تاکنون بیش از 11 هزار و 400 تن از مردم یمن، شهید شده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها