به گزارش جام جم آنلاین از مهر، رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در منطقه اروپا جمعه شب ادامه یافت و در یکی از دیدارهای مهم تیم ملی ایتالیا برابر آلبانی پیروزی شیرین ۲ بر صفر را رقم زد.
در این بازی که از گروه G برگزار شد دانیله ده روسی (۱۲ - پنالتی) و چیرو ایموبیله (۷۱) برای ایتالیا گلزنی کردند.
این بازی با حواشی از سوی هواداران آلبانیایی همراه شد و پرتاب مواد آتش زا از سوی آنها باعث شد مسابقه برای دقایقی متوقف شود.
تیم ایتالیا با بردی که کسب کرد ۱۳ امتیازی شد و بخاطر تفاضل گل کمتر نسبت به اسپانیا در رده دوم جدول این گره ایستاد. اسپانیا بعد از برد پرگل ۴ بر یک برابر رژیم اشغالگر قدس صدرنشین این گروه باقی ماند.
تیم ملی کرواسی، صدرنشین گروه I نیز میزبان اوکراین بود و نزدیکترین رقیب خود را با نتیجه یک بر صفر پشت سر گذاشت.
نیکلا کالینیچ در دقیقه ۳۸ برای کرواسی گلزنی کرد. با این برد تیم کرواسی ۱۳ امتیازی شد و از دیگر رقبای خود فاصله گرفت.
در رده دوم این گروه تیم ایسلند ۱۰ امتیازی قرار گرفته است. این تیم جمعه شب در زمین کوزوو ۲ بر یک پیروز شد. اوکراین با ۸ امتیاز در رده سوم ایستاده است.
نتایج دیدارهای انجام گرفته به این ترتیب است:
اتریش ۲ - مولداوی صفر
ایرلند صفر - ولز صفر
ایتالیا ۲ - آلبانی صفر
لیختن اشتاین صفر - مقدونیه صفر
کوزوو یک - ایسلند ۲
کرواسی یک - اوکراین صفر
گرجستان یک - صربستان ۳
ترکیه ۲ - فنلاند صفر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ