به گزارش جامجم آنلاین به نقل از کلیک، چندی پیش، شرکت ژاپنی سونی از گوشی سونی Xperia L1 به عنوان نسل جدید گوشی اکسپریا L که در سال ۲۰۱۳ معرفی شد، به صورت رسمی رونمایی کرد. موبایل اکسپریا ال ۱ یک محصول نسبتا قدرتمند با طراحی همیشگی و نوستالژیک سونی است که میتواند برای طرفداران شرکت سونی برای خرید یک گوشی هوشمند اقتصادی اما زیبا گزینه بسیار خوبی باشد.
گوشی سونی Xperia L1 در قسمت طراحی به همان سبک طراحی کلاسیک شرکت سونی در لبههای پایینی و بالایی ساخته شده است. همچنین لبههای سمت چپ و راست این موبایل هوشمند دارای طراحی خمیده و برس خوردهای هستند که باعث شده است تا در دست گرفتن موبایل بسیار آسان شود.
تلفن هوشمند اکسپریا ایکس ۱ یک موبایل میانرده است و در قسمت سخت افزاری به پردازنده ۶۴ بیتی و چهار هستهای مدیاتک MT6737T با فرکانس ۱٫۴۵ گیگاهرتز، صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی از نوع LCD با وضوح تصویر اچ دی، ۲ گیگابایت حافظه رم، ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی با قابلیت ارتقا به وسیله کارت حافظه جانبی تا ۲۵۶ گیگابایت، دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی همراه فلاش LED و فوکوس خودکار، دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی و باتری ۲۶۲۰ میلی آمپری اشاره داشت. همچنین شرکت ژاپنی سونی برای این میانرده جدید، سیستم عامل اندروید ۷٫۰ نوقا همراه با رابط کاربری انحصاری خود را در نظر گرفته است که قطعا ویژگی بروز بودن بخش نرم افزاری آن در فروش هر چه بیشتر این تلفن هوشمند کمک شایانی خواهد کرد.
طبق اعلام سونی، گوشی سونی Xperia L1 قرار است از اواخر ماه آوریل سال میلادی جاری در بازاهای منتخب آسیا، اروپا، آمریکای شمالی، آمریکای لاتین، خاورمیانه و آفریقا با قیمتی که هنوز مشخص نشده است در سه رنگ سفید، مشکی و صورتی به صورت رسمی عرضه شود.
گفتنی است که طبق مشخصات سخت افزاری و قرار گرفتن گوشی سونی اکسپریا ایکس ۱ در جایگاه گوشیهای مقرون به صرفه باید منتظر قیمت مناسب و پایینتر از ۲۰۰ دلار برای آن باشیم. شایان ذکر است که گوشی سونی Xperia L1 به صورت قطعی وارد بازار ایران خواهد شد و احتمالا باید قیمتی در حدود یک میلیون تومان در بازار ایران داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت