
به گزارش جام جم آنلاین از سازمان راهداری، بر اساس اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، مسیر آزادراه کرج - تهران کیلومتر 25 حرکت خودروها روان گزارش شده، به گونهای که میانگین سرعت خودروها 68 کیلومتر بر ساعت و میانگین تردد خودروها 1815 خودرو است.
مسیر چالوس در مقطع آزادراه تهران - کرج پل کلاک شاهد ترافیک سنگین با میانگین سرعت 34 کیلومتر بر ساعت و میانگین تردد 1115 خودرو در ساعت گزارش شده است.
در مقطع کرج - چالوس مقطع پورکان حرکت خودروها با سرعت بالای 56 کیلومتر بر ساعت و میانگین تردد 214 خودرو اعلام شده است.
در مقطع کرج - چالوس مقطع گچسر ترافیک روان گزارش شده، سرعت این خودروها 54 کیلومتر بر ساعت و تردد 220 خودرو گزارش شده است.
مقطع کرج - چالوس (بیلقان) در این مسیر شاهد حرکت خودروها با سرعت 60 کیلومتر بر ساعت و میانگین تردد 184 خودرو اعلام شده است.
همچنین در همین مسیر در مقطع سد کرج، بدون ترافیک با سرعت 58 کیلومتر بر ساعت و میانگین تردد 186 خودرو گزارش شده است.
مقطع کرج - چالوس (کندوان) حرکت خودروها روان با میانگین سرعت 53 کیلومتر بر ساعت و میانگین تردد 215 خودرو اعلام شده است.
در مسیرهای بلعکس نیز شرایط مشابه است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد