سفیر ایران در عراق:

ادعاها درباره داروهای ایرانی کذب است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق، ادعاها درباره مرگ سه شهروند عراقی بر اثر مصرف داروی ایرانی را قویا رد کرد و فاقد صحت دانست.
کد خبر: ۱۰۱۱۳۴۱
ادعاها درباره داروهای ایرانی کذب است

به گزارش جام جم آنلاین،حسن دانایی فر در گفت وگو با ایرنا گفت که ادعاها درباره مرگ سه شهروند عراقی در استان دیوانیه (180 کیلومتری جنوب بغداد)، براثر مصرف داروی ایرانی صحت ندارد.

وی اضافه کرد که بعد از تحقیقات و پیگیری های انجام گرفته، مشخص شد که ادعای مرگ این سه نفر بر اثر مصرف داروی ایرانی، از اساس صحت ندارد.

گفته می شود، طرح این گونه ادعاها برای تخریب وجهه کالاهای ایرانی در عراق، بویژه در این برهه خاص که قرار است معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان برای گسترش مناسبات دارویی به بغداد سفر کند، مرتبط با پاره ای مافیای دارویی و اقتصادی باشد.

برخی از مافیای دارویی و اقتصادی که بعضا دارای امتدادهایی خارجی در خارج از مرزهای عراق هستند، با توجه به کیفیت، نزدیکی مسافت و ارزان بودن داروهای ایرانی تلاش دارند با طرح اینگونه ادعاهای کاذب، بر گسترش مناسبات دارویی بین دو کشور اثر بگذارند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها