
به گزارش جام جم آنلاین، دکتر هاشمی در این نامه نوشت: ما در مکتب اخلاقی پیامبر خدا و ائمه هدی (ع) آموختهایم که پذیرش تقصیر برمنزلت انسان میافزاید و برای داشتن جامعهای اخلاقمدار باید از خود آغاز کنیم.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آیتالله علی خاتمی
نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه زنجان
جناب آقای اسداله درویش امیری
استاندار محترم زنجان
با سلام و احترام
نامه محبتآمیز شما بزرگواران را در مسیر سفر به بیرجند ملاحظه کردم. در عرصه کار اجرایی، اختلاف در برداشت، تزاحم و دلگیری اجتناب ناپذیر است، مهم اما آن که بپذیریم ما انسانیم و جایزالخطا، اگر قصوری کردیم به آن اعتراف کنیم و اگر خطایی دیدیم، عذر برادرمان را پذیرا باشیم.
ما در مکتب اخلاقی پیامبر خدا و ائمه هدی(س) آموختهایم که پذیرش تقصیر برمنزلت انسان میافزاید و برای داشتن جامعهای اخلاقمدار باید از خود آغاز کنیم.
امیدوارم همه ما به عنوان خادمان ملت شریف ایران، بتوانیم آنگونه عمل نماییم که حاصل، رضای حضرت حق و رستگاری ما باشد.
دکتر سید حسن هاشمی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد