
وقتی ایمان به زبان رسانه سخن میگوید
در دورانی زندگی میکنیم که مرز میان محتوا و مخاطب، شکل و معنا، سنت و نوگرایی بیش از هر زمان دیگری سیال شده است. در چنین شرایطی، مسئولیت رسانههایی چون صداوسیما که مأموریت فرهنگی و هویتی دارند، دوچندان است.
در دورانی زندگی میکنیم که مرز میان محتوا و مخاطب، شکل و معنا، سنت و نوگرایی بیش از هر زمان دیگری سیال شده است. در چنین شرایطی، مسئولیت رسانههایی چون صداوسیما که مأموریت فرهنگی و هویتی دارند، دوچندان است.
شاهید مظفری درباره انگیزه رسانهملی برای رفتن بهسمت تشکیل ستاد و باشگاه «هوش مصنوعی» گفت: دنبال استفاده از ظرفیتهای فناوری و نخبگان داخلی برای پاسخ به نیازهای رسانهملی هستیم؛ از تولید تا نظارت و تنظیمگری.
مستندسازی درباره چهرههای معروف سیاسی و اجتماعی میتواند چالشهای زیادی به همراه داشته باشد. «دقت و صحت اطلاعات» اولین و بزرگترین چالش است. برای این مستندها بایدبه دقیقترین و قابل اتکاترین سندهامراجعه کرد.درحوزه سیاست، اطلاعات ممکن است پیچیده، متناقض یا بهطور عمدی تحریف شده باشد.
آخرین نوبتی که توفیق ملاقات شهید رئیسی را داشتم، ۶ روز قبل از شهادت ایشان بود. جلسه با حضور جمعی از مسئولان رسانهای و دستاندرکاران امر فضای مجازی در دستگاهها در دفتر ایشان تشکیل شده بود. بهسیاق غالب جلسات، ایشان در بخش اول جلسه شنونده بود.
چهرههای سیاسی و مشهور، معمولا باتوجه به ارزش و شهرت، مورد توجه رسانهها قرار میگیرند و خبرنگاران و رسانهها برای انعکاس و بازتاب کنشها و اظهارنظرهای آنها برای تولید خبر و محتوا به آن توجه میکنند اما شهید رئیسی نه فقط چهره سیاسی و مشهور بلکه چهرهای بود که حضورش به مردم گره خورده بود.
رابطه رسانهملی با دولت سیزدهم و کابینه آیتالله سیدابراهیم رئیسی در دوره ریاستجمهوری ایشان را حتی باید قبل از تشکیل این دولت ردیابی کرد. آیتالله رئیسی چه در دوران تصدی و مسئولیت دستگاه قضا و چه در سالهایی که در آستان قدس رضوی، خدمتگزار حضرت امام رضا(ع) و زائران و مجاوران آن حضرت بود، اهتمام ویژهای به ارتباط مؤثر با رسانهها بهخصوص رسانهملی داشت و این مسیر از سوی مسئولان صداوسیما نیز بهخوبی پی گرفته میشد.
رادیو، این رسانه صمیمی و قدیمی، خاستگاه بسیاری از هنرمندانی است که امروزه درقاب تلویزیون یاصحنههایهنرهای نمایشی میدرخشند.اگربه پیشینه بسیاری ازمجریان مطرح،بازیگران سرشناس وحتی برخیچهرههایماندگار درهنرهای نمایشینگاهی بیندازیم،ردپای تجربههای آغازین آنها در رادیو به روشنی دیده میشود.
مرور تاریخچه برنامههای تلویزیونی نشان میدهد نسخههای بعدی یک اثر موفق معمولا با شکست مواجه میشوند. در دنیای سینما و تلویزیون، نمونههای متعددی وجود دارد که نشان میدهد تلاشهای سازندگان برای تکرار موفقیتهای قبلی اغلب نتیجهای معکوس دارد اما برنامه«۱۰۰۱»بهعنوان یک استثنا در این زمینه توانسته موفقیتهای قابل توجهی را بهدست آورد و به میراث «خندوانه» ادامه دهد.
در دنیای امروز، تلویزیون همچنان یکی ازمهمترین منابع سرگرمی واطلاعرسانی است. یکی از جذابترین و پرطرفدارترین قالبهای برنامهسازی که مخاطبان را به خود جلب میکند، مسابقات تلویزیونی است. این ساختار برنامهسازی نه تنها به عنوان یک سرگرمی بلکه به عنوان ابزاری برای ایجاد ارتباط اجتماعی و فرهنگی، اهمیت ویژهای پیدا کردهاند.
اجرای برنامه رادیویی بیش از آنچه تصور کنید، سخت و انرژیبر است. این سختی را در گام نخست باید به دقت و هوشمندی شنوندگان رادیو نسبت داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد
بهروز افخمی در گفتوگو با «جامجم» از انگیزههای خود برای ساخت 90 دقیقه پایانی زندگی طیب گفت