موفقیت اثرگذار محفل قرآنی در سیما
شاید خود تولیدکنندههای محفل هم فکرش را نمیکردند یک ویژهبرنامه قرآنی تا میان اندازه جای خودش را در بین عموم مخاطبان رسانه ملی باز کند که میزبانهای برنامه تبدیل به ستارههای محبوب مردم شوند.
شاید خود تولیدکنندههای محفل هم فکرش را نمیکردند یک ویژهبرنامه قرآنی تا میان اندازه جای خودش را در بین عموم مخاطبان رسانه ملی باز کند که میزبانهای برنامه تبدیل به ستارههای محبوب مردم شوند.
حقیقت این است که برای بیان حسی که لحظه اجرای پناه در حرم دارم کلمهای وجود ندارد. این یک حس مشترک است، همه وقتی پا به حرم میگذارید و چشمتان به گنبد میافتد، بعد از اینکه دست به سینه میگذارید و به امام رضا سلام میکنید، به گنبد خیره میمانید!
واقعیت این که ما جماعت ایرانی، عاشق قصه گفتن و قصه شنیدن هستیم. اصلا جان میدهیم برای قصههای پرکشش و ماجراهای طولانی. شاید برای همین هم،کتابی مثل هزار و یک شب را داریم و میدانیم برای شبها و روزهای تابستان و زمستان، روایتهایی برای گذر ازواقعیتها طلب میکنیم. مصداق این قصههای بلند رامیشود درسریالی مثل طوبی دیدکه در ۵۰ قسمت، توانست مخاطب را به خود جذب کند.
رسانهملی همواره نگاه ویژهای به شبکههای برونمرزی داشته و تلاش دارد از این مسیر، صدای انقلاب اسلامی و حقانیت جمهوری اسلامی ایران را با مخاطبانش به اشتراک بگذارد. این نگاه استراتژیک و حرفهای، شبکههای برونمرزی را به ابزاری مهم برای گسترش پیامها و سیاستهای خود به مخاطبان خارج از کشور تبدیل کرده است.
رسانهملی در برنامههای تلویزیونی و رادیویی، توجه ویژهای به شخصیت حضرت زینب(س) دارد و همواره تلاش دارد او را به عنوان یک الگوی برجسته در تاریخ اسلام، به مخاطبان خود خصوصا نوجوانان و جوانان معرفی کند. حضرت زینب(س) بهعنوان شخصیتی فداکار، شجاع و با دانش در تاریخ اسلام شناخته میشود که نقش مهمی در واقعه عاشورا و بعد از آن ایفا کرده است.
برگزاری اردوی «راهیان پیشرفت» که به بازدید ازمجموعه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش اختصاص داشت، در روزهای اخیر یک رویداد فرهنگی و اجتماعی ارزشمند بود. از منظر ادبیات پایداری و مقاومت، ما بهشدت به ادبیات پیشرفت و روایتهای مرتبط با تغییرات علمی، فرهنگی، هنری و صنعتی در کشور نیاز داریم. این امر ضرورت دارد که در کنار توسعه و پیشرفت، تجربههای میدانی وروایتهای دقیق و قابلفهم برای لایههای مختلف اجتماعی ثبت و ضبط شود.
دربین تولیدات تلویزیونی گونه «مستند» محبوبیت خاص و قابلتوجهی دارد. شاید مهمترین دلیل این جایگاه ویژه، روحیه حقیقتطلب، جستوجوگر و هیجانی مردم ایران باشد و شاید هم، نزدیک بودن مستند به زندگی واقعی آدمها را باید علت عامهپسند بودن آن بدانیم.
به رسم هر سال برای سالگرد شهادت سردار سلیمانی برنامهای تلویزیونی ساخته میشود. اسمی که امسال برای این برنامه در نظر گرفت شد «لشکر قدس» بود. ویژگی اصلی انتخاب این اسم آن بود که بگوییم محوری که در منطقه غرب آسیا تشکیل شده با سپاه یا همان لشکر قدس بوده است. وقتی صحبت از محور مقاومت میکنیم، یعنی هر گروه یا دستهای از مردم منطقه که از شرق افغانستان و پاکستان تا غرب تا فلسطین و لبنان هدف مهمیدارند.
«اگر بخواهم درباره سیاست یاد بگیرم باید از کجا شروع کنم؟!» ممکن است این سؤال را از خود پرسیده و شاید هم دوست داشته باشید در یک محفل خانوادگی یا دوستانه نظرات فرمولهشده و بدونآشفتگی درباره سیاست بدهید و دوستانتان را شگفتزده کنید یا از قافله کسانی که همیشه نظرات هوشمندانه درباره وقایع سیاسی روز دنیا در آستین دارند، عقب نمانید!
امسال شب چله، با ایام گرامیداشت روز زن همزمان شد و دربرگیرنده دو جشن آیینی و میهنی بود. در این فرصت کوتاه، نگاهی کردهایم به برنامه یلدای مادرانه از شبکه سه. زیرساخت و درونمایه برنامه از یک پنجره بزرگ که نمای یک سرو پوشیده از دانههای برف است بنا شده بود. سرو نماد آزادگی، زندگی و زایش است که از آیین میترائیسم ایرانیان به اروپا راه پیدا کرد.