قدمت قرآن مذکور به اواخر دوران قاجار بر می گردد و جزء هدایای کشور هندوستان به خاندان قاجار است. این قرآن که اکنون در سرسرای اول موزه سعدآباد به نمایش در آمده، هنگام مرمت تشک های مبلمان از جنس چوب صندل انتقالی از کاخ ملکه مادر به کاخ موزه ملت کشف و به دست آمد.
نمایشگاه « نشانه هایی از دویست هزار سال همبودی انسان و جانوران در ایران زمین » مروری است بر حدود دویست هزار سال همبودی و همزیستی انسان و جانوران در سرزمین ایران که شواهد آن در مجموعة آثار به نمایش درآمده نمود یافته است.
آیین آغاز به کار ویژه برنامه «بازنمایی تابلو فتح تهران» به مناسبت یکصد و پنجمین سال فتح پایتخت توسط مشروطه خواهان، در کاخ نیاوران برگزار می شود.
همزمان با آیین گرامیداشت میلاد امام حسن مجتی علیهالسلام، دو نمایشگاه «حدیث بندگی» و «دستان دعا» در موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک گشایش یافت.
مرکز آموزش موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک با آغاز سال 1393 خورشیدی، برای دورههای جدید آموزش هنرهای سنتی ایرانی- اسلامی در فصل تابستان ثبت نام میکند.
مجموعه کاخ گلستان، یادگاری به جای مانده از ارگ تاریخی تهران محل اقامت شاهان سلسله قاجار و از زیباترین و کهن ترین بناهای پایتخت 200 ساله ایران می باشد. این بنا روزگاری همانند نگینی در میان این ارگ می درخشید .
«نشست گفتوگو درباره ترکیببندی در مهرهای تاریخی» همزمان با برگزاری آیین گرامیداشت میلاد امام حسین علیهالسلام، در موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک تشکیل میشود.
کارگاه آموزشی «آشنایی با نجوم و صور فلکی» همزمان با گشایش نمایشگاه «در آینه زمان» (صور فلکی به روایت نسخههای خطی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک) و برگزاری آیین گرامیداشت میلاد امام حسین علیهالسلام در این موقوفه 77 ساله برگزار میشود.
از میان 6 گنجینه بزرگ نسخ خطی ایران یعنی کتابخانه ملی، کتابخانه آستان قدس رضوی، کتابخانه مجلس شورای اسلامی، کتابخانه مرحوم آیتالله مرعشینجفی، کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران و کتابخانه ملی ملک، کتابخانه اخیر ناشناختهتر از سایرین است و بسا که کمتر نیز مورد رجوع و استفاده پژوهشگران قرار میگیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت