به گزارش جام جم آنلاین از میزان، حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو در روز 30 دی ماه، منجر به تخریب کامل این ساختمان و تبدیل شدن آن به یک مخروبه شد. در پی این اتفاق، 16 تن از آتشنشان های حاضر در عملیات اطفای حریق ساختمان پلاسکو جان خود را از دست دادند.
پیش از این قرار بود مراسم تشییع پیکر تعدادی از شهدای آتش نشان در روز پنجشنبه 7 بهمن ماه برگزار شود اما به این خاطر که آن زمان پیکر تمام شهدا از زیر آوار ساختمان خارج نشده بود، با درخواست خانواده شهدا این مراسم به زمان دیگری موکول شد.
اکنون گفته می شود مراسم تشییع پیکر شهدای آتش نشان قرار است روز دوشنبه 11 بهمن ماه برگزار شود.
یکی از اعضای شواری اسلامی شهر تهران با تایید این خبر گفت: به اعضای شورای شهر تهران اعلام شده که این مراسم روز دوشنبه برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: همانند اعلام قبلی، مراسم تشییع پیکر شهدای آتش نشان از محل دانشگاه تهران آغاز و پس از قرائت نماز بر پیکر این شهدا، اقدامات به منظور انتقال پیکرها به بهشت زهرا (س) در دستور کار قرار می گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است
مجید جلالی در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح کرد؛