معاون وزیرجهادکشاورزی تاکید کرد

ضرورت فعالیت بخش بازرگانی در کنار کشاورزی

معاون امور باغبانی وزیرجهادکشاورزی گفت که حوزه بازرگانی در کنار تولیدات کشاورزی بویژه باغبانی فعال نیست، درحالی که بازاریابی فروش محصول را باید این بخش انجام دهد.
کد خبر: ۹۹۲۲۷۱

به گزارش ایرنا، محمد علی طهماسبی در نشست با کارشناسان و فعالان حوزه باغبانی استان گلستان در گرگان اظهار داشت: بخش تولید نباید به دنبال بازاریابی فروش محصول باشد و اتاق بازرگانی در استان ها ورود داشته و این خلاء را برطرف کنند.

وی با اشاره به اینکه نیاز مبرم به تکمیل زنجیره تولید کشاورزی داریم تا مشکلات پس از تولید، رفع شود، گفت: از پیشنهاد رئیس اتاق بازرگانی گرگان برای سرمایه گذاری در بخش بازرگانی کشاورزی بویژه آموزش بازرگانان این بخش استقبال کرده و این معاونت وزارت جهاد کشاورزی آماده همکاری برای رفع این خلاء در آینده نزدیک است.

به گفته وی، با رونق صنعت بازرگانی کشاورزی، تولیدات متناسب با درخواست بازار خواهد بود و نگرانی کشاورزان از بابت بازاریابی محصول که امروز آنها را رنج می دهد، کاهش خواهد یافت.

معاون وزیر جهادکشاورزی در خصوص وضعیت باغبانی گلستان هم اظهار داشت: در استان گلستان تغییر اقلیم را شاهدیم و باید این موضوع در روند سرمایه گذاری در حوزه باغبانی جدی گرفته شود.

وی افزود: استان گلستان باتوجه به مرزی بودن، بازار و موقعیت خوبی در کنار خود برای عرضه تولیدات دارد و با کمترین انرژی می تواند محصول را روانه بازار کند که در این راستا ایجاد سازه های گلخانه ای باید متناسب با شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، دانش و بازار باشد.

طهماسبی همچنین به ظرفیت گلستان در حوزه گیاهان دارویی اشاره کرد و گفت: این استان جزو مناطق مستعد در توسعه کشت گیاهان دارویی در کشور بوده و رویش بیش از 1400 گونه گیاهی در این منطقه از جمله ظرفیت هاست.

معاون امور باغبانی وزیر جهادکشاورزی افزود: کشت گیاهان دارویی در استان باید طبق برنامه ریزی و با استفاده از تجهیزات روز باشد تا سرمایه گذاری در این حوزه خسارت زا نباشد.

به گزارش ایرنا جمعی از شرکت کنندگان در این نشست نیز حمایت از توسعه کشت گیاهان دارویی، فراهم سازی زمینه پرداخت وام های ارزان قیمت، فعال کردن بازرگانی کشاورزی، رفع مشکل اخذ مالیات از تولید کننده بخش باغبانی، تامین آب مصرفی این بخش، پوشش بیمه فعالان باغبانی، برندسازی محصول و کاهش زمان دریافت استعلام از دستگاه ها را خواستار شدند.گلستان با بیش از 20 هزار کیلومتر مربع وسعت، هفت اقلیم از 13 اقلیم دنیا را در خود جای داده است و از قطب های کشاورزی کشور به شمار می رود.این استان یک میلیون و 900 هزار نفر جمعیت دارد که 49 درصد آن را روستاییان تشکیل می دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها