به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در مصاحبه روز چهارشنبه خود با پایگاه Axios در پاسخ به این سوال که آیا با دروغ گفتن مشکلی ندارید، گفت: دوست ندارم دروغ بگویم. این عملی نیست که دوست داشته باشم انجام دهم. تمایلی هم ندارم به این سوال پاسخ دهم چراکه با سطح مصاحبه ما تفاوت دارد.
رئیس جمهور منتخب آمریکا در طول رقابتهای انتخاباتی خود به دروغ گفتن متهم شده بود. ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود با استناد به موضوعی تایید نشده و دروغین اعلام کرد پس از واقعه 11 سپتامبر مسلمانان شهر نیوجرسی به جشن و پایکوبی پرداختند. وی همچنین مخالفان سیاسی خود را به دورغ گفتن متهم کرده بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی