جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای داخلی/پراید،پژو ۴۰۵ و ام‌وی‌ام در پایین‌ترین رده

در جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای داخلی، پراید، تیبا، پژو پارس، پژو ۴۰۵، سمند، ام‌وی‌ام ۱۱۰ و ۵۵۰ و همچنین لیفان X60 در پایین‌ترین سطح کیفیت قرار گرفتند.
کد خبر: ۹۸۹۷۵۷
جدیدترین ارزیابی کیفی خودروهای داخلی/پراید،پژو ۴۰۵ و ام‌وی‌ام در پایین‌ترین رده

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، در آذر امسال 90 هزار و 297 دستگاه خودرو در کشور تولید شد که 99 درصد از این تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص داشته است.

خودروهای تولیدی کشور در این ماه شامل 40 مدل خودرو در گروه سبک و 9 مدل در گروه سنگین بوده است.

گروه سبک:

1- وانت:

در بخش وانت، خودروهای وانت نیسان دوگانه سوز و وانت تندر به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تولید خودرو را به خود اختصاص داده‌اند.

2- سواری:

در بخش سواری، خودروهای پژو 206 و گرند ویتارا به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تولید خودرو را در این ماه به خود اختصاص دادند.

""

""

""

گروه سنگین:

1- مسافری:

در این بخش، خودروهای کامیونت ایسوزو NPR75K و کامیون ایسوزو FVR به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تولید خودرو را به خود اختصاص داده‌اند.

2- باری:

در این بخش، تنها خودرو تولیدی اتوبوس بین شهری اسکانیا 4212 مارال است.

در این بخش، تنها خودرو تولیدی اتوبوس بین شهری اسکانیا 4212 مارال است.

""

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها