به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رکنا ، چهره آیت الله هاشمی رفسنجانی، بشاش و خندان و آرام بود، گویی در خواب است و همه در انتظار بلند شدن او بودند و زیارت عاشورا در حیاط منزل حضرت امام خمینی (ره) قرائت شد.
- در طول مراسم، محسن و مهدی و یاسر هاشمی به شدت بیتابی میکردند.
- بعد از مراسم غسل و کفن آن مرحوم، وصی ایشان «محسن» اجازه ورود خانمها را داد که عدهای از آنها از جمله فاطمه خانم از شدت بی تابی از هوش رفتند.
- روز تدفین نیز ابتدا محسن و مهدی هاشمی وارد قبر شدند و قرآن و دعا خواندند و پس از آن، پیکر آن مرحوم توسط لاهوتی داماد آیت الله هاشمی، ناصر هاشمی برادرزاده آیت الله و محمد جمعهای از محافظین سابق آیت الله هاشمی رفسنجانی در قبر قرار داده شد .
- به هنگام دفن، انگشتر عقیق زرد رنگی که سردار قاسم سلیمانی از کربلا آورده بود و شب قبل از خاکسپاری به خانم عفت مرعشی، همسر مرحوم آیت الله داده بود بر پیشانی آن مرحوم قرار داده شد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد