به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،کارشناسان دانشگاه “بوخوم” در کشور آلمان به تازگی دریافتند مصرف خوراکیهای تند و حاوی ادویه می تواند باعث وقفه در رشد سلول های سرطانی سینه در زنان شود.
در این تحقیق کارشناسان با اضافه کردن ماده اصلی تشکیل دهنده فلفل که “کپسایسین” نام دارد به تومورهای سرطانی، متوجه کندی رشد آنها شدهاند. این کاهش رشد تومور سرطانی همچنین باعث کندی فرآیند گسترش سلول های سرطانی به سایر قسمت های بدن و بروز متاستاز می شود.
بر این اساس، کارشناسان توصیه می کنند افراد به ویژه مبتلایان به سرطان سینه یا افرادی که در خانواده و اقوام درجه یک آنها مورد ابتلا به این بیماری وجود دارد حتما در وعده های غذایی خود مصرف فلفل و ادویهجات تند را قرار دهند.کارشناسان اعتقاد دارند بوی تند فلفل و کپسایسین باعث نابودی سلول های سرطانی در مبتلایان می شود و نرخ ابتلا به این بیماری در کشورهایی که ادویه و فلفل در رژیم غذایی آنها وجود دارد پایین تر از سایر کشورها است.
همچنین مصرف فلفل می تواند باعث افزایش هورمون تستوسترون در مردها و افزایش شانس باروری در آنها و مبارزه با علائم پیری شود و کارشناسان مصرف این ماده غذایی مغذی را به آنها توصیه می کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه