این که ساکنان شهرهای جنوبی و مخصوصا جنوب غربی ایران به غذاهای تند و تیز علاقه خاصی دارند بر کسی پوشیده نیست.
کد خبر: ۹۸۴۸۱۹

آش آبادانی یکی از غذاهای محلی و تند تیز خوزستانی‌هاست که اگر مشکلات گوارشی دارید، خوردن آن را توصیه نمی‌کنم، چون بسیار تند است.

برای تهیه این آش خوشمزه به این مواد احتیاج دارید:

گوشت بدون چربی: 300 گرم

برنج: 2 فنجان

تره: نیم کیلوگرم

پیاز متوسط: یک عدد

نخود: نصف فنجان

لوبیا سفید: نصف فنجان

عدس: یک فنجان

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

فلفل قرمز: به میزان لازم

پیاز را نگینی ریز خرد کرده یا رنده کنید و در روغن تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید تا گوشت هم تفت بخورد و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید گوشت کاملا بپزد. حدود یک ساعت و نیم برای این کار زمان لازم است. بعد نخود و لوبیای سفید را اضافه کرده و دو ساعتی اجازه می‌دهیم با هم بپزد. در مرحله بعد برنج و عدس و تره را اضافه می‌کنیم و آب را به آن می‌افزاییم تا کاملا با هم بپزد و جا بیفتد. نمک و فلفل را نیز در مرحله آخر اضافه می‌کنیم. حرارت زیر آش را کم کنید تا کاملا گوشت در آش ریش ریش شود و حالت چسبندگی مثل حلیم پیدا کند. بسته به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید مقدار فلفل را کم و زیاد کنید، اما اصل این آش در آبادان بسیار تند سرو می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها